Wembley Stadion I London Fodbold

Elsker du fodbold og kunne du godt tænke dig at komme ud og rejse. Så saml de to ting og tag på en fodboldrejse. Tag ud og oplev verdenen med fokus på at, rejsen skal være centret omkring fodbold.

Alt du skal se, skal have noget med fodbold at gøre. Det kan være enhver fodboldfans drømmeferie. Men hvor starter man og hvor skal man tage hen? Her er et par få starter tips, til at kickstarte din fodbold rejse.

Tag til London

England har nogle af de mest populære klubber i verdenen, så det er et selvfølgelig at man skal tage til landets hovedstad for at opleve kernen af deres fodbold. Der er masser at opleve for fodboldfans her.

Wembley Stadion I London Fodbold

Man kan lave det klare og besøge deres stadion, Wembley stadion, og opleve dens storhed og hvis man er heldig at tage derover, når der er en kamp, kan man virkeligt få sig en oplevelse i det stadion. Det er ikke kun det, at Wembley stadion er stort og kampene kan være bedre, det er også det publikum, som normalt dukker op i Wembley. Det er jo briterne vi taler om her, så stemningen ville være noget man ikke oplever andre steder, altså helt vild. Det er uden tvivl noget alle fodboldfans bør opleve, ellers kan de da ikke rigtig kalde sig fodboldfans, kan de?

Men nok om stadionnet. London er jo også kendt for deres pubkultur. Igen er det jo briterne vi taler om her og de forstå at drikke og have en god stund sammen. Når mere end to briter sætter sig sammen i en offentlig bar og ser et eller andet, er det, som om noget mirakuløst opstår. Der opstår en stemning af fællesskab og hygge, blandet sammen med sjov og ballade. Det er som om at fjernsynet i baren eller pubben opsluger alle folks opmærksomhed og man er sammen om at se kampen. Men det bliver på samtidigt en mere personlig og speciel følelse end at være på stadionet.

Christian_Birkholz / Pixabay

Man er nemlig kun et begrænset antal på denne pub i modsætning til, hvis man tager på stadionet og sidder som en i mængden. Men på pubben eller baren er i alle lige og alle følger med i det samme og kan dele med de andre omkring sig. Alt om alt, fuldkommen det værd at tage til London.

Eller vend næsen mod Madrid

Madrid er en anden tydelig by, som alle fodboldfans bør tage til mindst en gang i deres liv. Det selvfølgelige ved Madrid er jo, at byen og landet har nogle af de største og bedste fodboldklubber i verdenen. Hvis man så er heldig, kan man komme ind på deres stadion, Santiago Bernabéu og se selveste ’El Classico’, hvilket jo er de klassiske kampe mellem Real Madrid og FC Barcelona. Det er nogle af de mest efterspurgte kampe derude, så held og lykke med at få fat i en billet. Der blev ment heldigt, da ordet blev brugt tidligere.

Santiago Bernabeu Stadion I Madrid Fodbold

Men det skal ikke slå én ud. Der er mange andre fantastiske kampe, som bliver spillet på dette stadion, så ligegyldigt hvilken billet du får, ved du, at er du er på vej ind til et historisk øjeblik for dig. Her kan du ikke gå gal. Men ikke nok med dette, så er selve byen også fantastisk at opleve. Folk er jo nemlig enormt dedikeret til fodbold i Madrid, så den atmosfære og stemning omkring fodbold, som man kan opleve i Madrid, er virkelig rejsen værd.

Eller måske Rom?

Rom er lidt et alternativ forslag. Den er nemlig ikke hjemby til nogle af verdens store klubber lig de tidligere forslag. Klubberne her har mere et traditionelt ry omkring sig. Det er en by, hvor meget udsprang fra og det kan anbefales at enhver sport fan tager hertil for at opleve en del af dens historie.

Stadio Olimpico I Rom Fodbold

Ikke blot klubberne selv, så er deres fans noget af en oplevelse. Her er det virkelig sandt, når man siger, at der foregår to kampe til en fodboldkamp: spillernes og tilskuernes. De er nemlig rimelig stolte i den her del af verdenen, så begrebet om at man altid skal loyal overfor sin klub, kunne ikke tilsættes bedre end her. Plus Stadio Olimpico er også flot.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her