Andaman Sea View In Koh Ngai Island In Thailand

Thailand er Asiens mest populære rejsemål, og hvert år besøger mere end 15 millioner turister dette fascinerende land. Og man må sige at Thailand har meget at byde på.

Foruden de smukke strande og enestående natur, kan du besøge historiske steder, der er på UNESCO verdensarv liste og opleve eksotiske bjergstammer for blot at nævne nogle af de ting dette magiske land, byder på. Derudover er der også masser af opleve I Bangkok, der er en fascinerende by, der byder på masser af historie og kultur, såvel som alt det man kan forlange af en storby.

Thailand tiltrækker alle slags turister. Fra backpackerrejsende, der lever på et mindre budget, til børnefamilier, og til folk der nyder luksus på de mange smukke resorts. Der er således masser at opleve i dette spændende land. Herunder kan du finde inspiration til planlægge din næste rejse. Thailand byder på noget for enhver, og det er bestemt ikke tilfældigt at så mange danserkere besøger denne asiatiske perle af et land.

Besøg paradis på Phi Phi-øerne

Når du besøger Thailand, må du bestemt ikke snyde dig selv for et besøg på Phi Phi-øerne. Øerne blev for alvor berømte i filmen ”The Beach” med Leonardo DiCaprio i hovedrollen. Filmen blev optaget på øen Phi Phi Leh, og den er berømt for at have en af de smukkeste strande i verden.

Mariamichelle / Pixabay

Du kan besøge Phi Phi-øerne fra enten Phuket eller Krabi, og de ligger kun en kort sejltur væk. Det smukke turkisblå vand og de hvide sandstrande gør man kan slappe helt af og hengive sig til den helt unikke natur. Der er masser af muligheder for at dykke, og her kan man se helt fantastiske fisk og opleve koraller, der er så smukke, at man glemmer alt omkring sig. Derudover er der også mulighed for at sejle i kajak eller bare ligge på stranden og virkelig lade sig betage af dette paradis på jord.

Flyv til Phi Phi-øerne fra Danmark

Det er nemt at komme fra Danmark til Flyv Phi Phi-øerne. Du kan flyve til Phi Phi-øerne fra både Københavns Lufthavn og Billund, og der er masser af afgange at vælge imellem. Det er dog en god ide at booke din rejse i god tid, da du på den måde ofte kan finde den bedste pris.

Bo smukt på Phi Phi-øerne

Der er masser af lækre hoteller og resorts at vælge mellem på denne destination, og mange af dem er placeret lige ned til vandet. Det gør det til en sand fornøjelse at besøge Phi Phi-øerne, som derfor også er et yndet rejsemål. Blandt de smukke resorts, som du bør tjekke ud, er Phi Phi Island Village Beach Resort, Phi Phi Bayview Premier Resort og Bay View Resort.

Gå på opdagelse I Chiang Mai, og oplev det ægte Thailand

Hvis I har brug for at komme væk fra den pulserende storby Bangkok, kan det kun anbefales, at I slår et smut forbi Chiang Mai.

sasint / Pixabay

Dette er Thailands femte største by, og den ligger smukt ved foden af Himalaya-bjergene. Stemningen i denne smukke by er meget afslappet, og det er et godt sted at lade batterierne op og lade sige forkæle med en thailandsk massage. Chiang Mai er omgivet at smuk regnskov, små landsbyer, og her kan du også besøge de berømte elefantreservater og komme tæt på disse fantastiske dyr. På den måde byder Chiang Mai på masser af unikke udflugtsmål i nærheden. Hvis du er til shopping, må du ikke snyde dig selv for at besøge Chiang Mai’s Sunday Night Walking Street. Her kan du finde alt, hvad hjertet kan begære, og gadekøkkenet i denne fascinerende by er et kapitel helt for sig selv. Så du skal ikke være bange for at kaste dig ud at smage på Thailands delikatesser, du vil helt sikkert ikke blive skuffet!

Vejret i Thailand

Flyv billigt til Chiang Mai fra København

Hvis du leder efter en flybillet til Chiang Mai, er der masser af afgange fra København til en billig pris. Laver du lidt research, kan du nemt finde en billet til under 4.000 kroner, og der er afgange flere gange om ugen. Det er på den måde meget fristende at tage på en lille smuttur til denne smukke destination.

Hoteller til enhver pengepung i Chiang Mai

Når du besøger Chiang Mai, kan du finde noget til enhver pris, når du skal overnatte. Du kan således finde luksuriøse hoteller, til budget hoteller og priser midt i mellem. Hotellet Wing Bed ligger centralt placeret, og her møder kvalitet og pris hinanden. For under 300 kroner per nat, får du her et hotel der er af god kvalitet, og der er både internet og roomservice. Et andet meget populært hotel til en fornuftig pris er Lanna House. Udover værelser til en fornuftig pris, er der også pool på hotellet, og Lanna House har også sin helt egen lille charmerende have.

Besøg det flydende marked nær Bangkok, og få en shopping oplevelse for livet

Hvis du er i humør til en shopping oplevelse ud over der sædvanlige, skal du besøge Bangkoks utrolige og særdeles berømte flydende markeder Saduak og Amphawa.

cegoh / Pixabay

Her kan du på helt tæt hold opleve se de lokale sælgere og gå på opdagelse i de mange spændende madvarer og produkter, de handler med. Her kan købe spændende og mangeartede fisk, grønsager og eksotiske frugter. Du kan slukke tørsten med kokosjuice og prøve spændende lokale retter.

Når du skal opleve dette fascinerende markedet, anbefaler vi du står tidligt op. Her kan du opleve en helt særlig stemning på markedet, og du skal ikke være bange for at prutte om prisen og give dig hen til en dag om handel og lækre, spændende og fascinerende produkter.

Thailændere er søde mennesker, der har let til smil, og derfor kommer man langt med en positiv attitude, og når man smiler på markedet, garanterer vi, du får smil igen. På dette spændende marked har du også masser af muligheder for at købe spændende gaver med hjem, som vil overraske familie og venner.

Flyv til Bangkok fra både Billund og Kastrup

Man må i den grad sige, at det er nemt at komme til Bangkok fra både Billund og Kastrup. Der er masser af ugentlige afgange, og prisen er bestemt også fornuftig. For under 4.000 kroner kan du finde afgang til Bangkok fra både Billund og Kastrup,

Masser af lækre overnatningsmuligheder i Bangkok

Der er naturligvis masser af hoteller og overnatningsmulighed i denne spændende storby. Vi anbefaler at du tjekker Airbnb ud, da der her er masser af spændende steder at bo, og på den måde kommer du også til at se en anden side af Bangkok.

Priserne er meget fornuftige, og du kommer rigtig langt for omkring 200 kroner. Hvis du søger et hotel lidt ud over det sædvanlige, bør du tjekke det legendariske Shangri-La Hotel ud, da du her får masser af luksus og forkælelse til en god pris.

Oplev den fantastiske Thailandske Khao Yai Nationalpark

Hvis du leder efter den bedste nationalpark i Thailand at besøge, skal du tage til Khao Yai. Her er et kæmpe udvalg af dyr, og den imponerende dyrepark blev grundlagt tilbage i 1962. Udover de mange spændende dyr, er naturen i denne nationalpark noget helt særligt. Her kan du således opleve vandfald, smuk jungle og en masse forskellige blomster og planter.

Josch13 / Pixabay

Khao Yai ligger faktisk kun tre timers kørsel fra Bangkok, hvilket gør den til et perfekt udflugtsmål. Som sagt byder denne park på et helt fantastisk dyreliv, og man kan blandt mange andre dyr se gibbonaber, elefanter, hjorte, og kæmpe pindsvin.

Dyk ved den idylliske ø Koh Ngai

Hvis du holder af at snorkle eller dykke, bør du helt sikker besøge den smukke ø Koh Ngai, der ligger i det sydlige Thailand. Her kan du opleve masser af hvide sandstrande, og der er masser af muligheder for at dykke og snorkle.

Andaman Sea View In Koh Ngai Island In Thailand

Øen ligger tæt på det mere kendte rejsemål Koh Lanta, og den er bestemt også et besøg værd. Udover den smukke strand og det flotte vand, kan du her slappe af, og der er ikke så fyldt med turister som på mange andre destinationer i Thailand. Maden er virkelig lækker her, og det er er herligt sted at koble af med at dykke og forkæle sig selv med massage. Specielt for børnefamilier er dette et perfekt sted

Fly til Koh Lanta og sejl derefter til Koh Ngai

Fra Kastrup er det nemt at komme til Koh Lanta, og man kan derefter sejle til Koh Ngai, der ikke har sin egen lufthavn. Der er masser af afgange i løbet af ugen.

hdi / Pixabay

Få din egen strand på Koh Ngai

Der er masser af lækre steder at bo på Koh Ngai. Hvis du vælger at bo på Koh Ngai Kaimuk Thong Resort, får du et trestjernet hotel med dit eget private strandområde. Der er naturligvis også gratis WiFi.

Et andet lækkert resort, der helt sikkert er et besøg værd, er Koh Ngai Seafood. Her bliver du forkælet med en smuk havudsigt, og der er masser af muligheder for aktiviteter. Du kan således sejle i kano, dykke eller fiske.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her