Fiskeri i smaragdgrønt vand ved Cat Ba landsbyen i Ha Long bugten i Nordvietnam - Vietnam

Vietnam er et spændende og anderledes land at rejse i. Det byder på så utrolig meget, at der er noget for enhver smag. Det kan være dig, der gerne vil opleve kultur og historie, dig der gerne vil opleve en helt anden madkultur, eller dig, der er til aktiv ferie og fart og feltet.

Fiskeri i smaragdgrønt vand ved Cat Ba landsbyen i Ha Long bugten i Nordvietnam - Vietnam

Der er mange bureauer, der udbyder aktive ture i Vietnam, og de er meget attraktive at tage på. Det skyldes, at du bare kan slappe helt af på turen og nyde at prøve dig selv af i andre omgivelser og et andet klima. Du behøver ikke at stresse over transport, tænke på hoteller eller lignende. Det er der alt sammen sørget for.

Når du skal på en aktiv ferie, er det en god ide, at du har forberedt dig med det rette udstyr. Det kan være tøj, sko og meget andet. Vi kommer med en lille guide her til, hvad det er en god ide for dig, at du tager med.

De rigtige sko

Når du skal på en aktivferie, er det først og fremmest vigtigt, at du har de rigtige sko med. Når du skal til et varmt land som Vietnam, kan det være fristende, at du bare tager nogle sandaler og måske nogle klipklapper med. Det er dog en god ide, at du også har nogle sko. Det er for eksempel, hvis du skal ud og vandre eller cykle. Der kan skoene give en god beskyttelse af dine fødder, som dine sandaler ikke kan.

Et par gode sandaler

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du har et par gode sandaler med. Det skal være nogle, som du kan holde ud at gå rundt i i lang tid. Når du ikke er på aktive ture, er det rart for dig at kunne udforske seværdighederne i et par gode sandaler. Vælg nogle, der kan tåle vand og hurtigt tørrer, så kan du bruge dem i stedet for badesko, eller hvis du skal ud at sejle.

Zipp off bukser

Zipp off bukser er rigtig smarte bukser, hvor du kan lyne det nederste af bukserne af, så de bliver til shorts. Det giver dig mulighed for at have to par bukser i et par – ofte behøver du ikke at have særlig meget mere tøj med. Bukserne kan være rare, når du rejser i airconditionerede transportmidler, og når du har brug for at beskytte dine ben. Det kan for eksempel være mod insektbid om aftenen.

En hurtigtørrende bluse

En bluse i et materiale, der hurtigt tørrer, er også en rigtig god ide for dig at have med på din aktive tur til Vietnam. Blusen kan du bruge, når du er aktiv. Hvis du sveder meget, vil den hurtigt tørre igen. Hvis du har brug for at hænge den op, vil den også hurtigt tørre igen, når du hænger den op på hotelværelset natten over. Det gør, at du nemt selv kan vaske den.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her